Muzej susjedstva
Trešnjevka

Izgradnja
odozdo

Podržite "Muzej susjedstva Trešnjevka" svojim glasom

Sretni smo što vam možemo javiti da je projekt "Muzej susjedstva Trešnjevka – izgradnja odozdo" nominiran za nagradu za društvene inovacije SozialMarie.

Projekt “Muzej susjedstva Trešnjevka – izgradnja odozdo” nominiran za nagradu za društvene inovacije SozialMarie.

Ovom se nagradom nagrađuju projekti koji se bave aktualnim društvenim problemima i pritom primjenjuju inovativna rješenja. Od ukupno 300 prijavljenih, Muzej susjedstva Trešnjevka odabran je među 35 najboljih projekata. 15 projekata po izboru žirija dobit će i novčanu nagradu. Rezultati će se javnosti predstaviti 1. maja 2020.

Uz nagradu žirija, raspisana je i Nagrada publike. Međunarodna publika putem online glasovanja odredit će koji od nominiranih projekata dobiva financijsku potporu u vrijednosti od 1000 eura koju može iskoristiti u edukacijske svrhe i u svrhu daljnjeg razvoja projekta.

Ovim vas putem pozivamo da inicijativu za budući kvartovski muzej Trešnjevke podržite svojim glasom.

Glasovati možete ovdje tako da u donjem lijevom kutu odaberete “Dajem glas za ovaj projekt”. Nakon što unesete svoju email adresu, potvrdite svoj glas tako što slijedite poveznicu u emailu.  Kada kliknete na primljenu poveznicu, vaš će se glas zabilježiti, što će se potvrditi u skočnom prozoru. Glasovanje je otvoreno do 29. aprila 2020.

Unaprijed vam se svima zahvaljujemo!

Pratite nas i dalje jer pripremamo niz novih aktivnosti.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost BLOK-a.