03/05/2023

PAPIR KOJI LIJEČI: KOLAŽI I RIJEČI, prezentacija radionice

Drugu godinu za redom, kroz medij kolaža i kratke prozne forme smo pod vodstvom Olje Savičević Ivančević i Božene Končić Badurina pronalazili načine da izrazimo vlastita iskustva, ali i uđemo u tuđe cipele. Ove godine, teme su nam bile rad, nerad, dokolica i odmor, a rezultate dođite poslušati i pogledati na prezentaciji u srijedu 3. svibnja u 19 h u Novoj BAZI.

 

PAPIR KOJI LIJEČI: KOLAŽI I RIJEČI, prezentacija likovno-književne radionice

izložba kolaža i čitanje kratkih priča

 

3. 5. 2023. (srijeda) u 19 sati

Nova BAZA, Nova cesta 66

 

sudjeluju: Antonela Čugalj, Jasminka Glogović, Dražana Krezić, Marija Lalić, Jagoda Marendić, Željka Medven Korman, Antonija Novaković, Marko Rajković, Milica Subašić, Mirjana Vagan, Iva Zenzerović

voditeljice: Božena Končić Badurina i Olja Savičević Ivančević

 

Drugu godinu za redom, kroz pet smo susreta istraživali "ljekovitost" papira, to jest kroz medij kolaža i kratke prozne forme pronalazili smo načine da izrazimo vlastita iskustva, ali i uđemo u tuđe cipele. Ove godine, teme su nam bile rad, nerad, dokolica i odmor, a jesmo li više radili ili dokoličarili, ili je možda moguće da umjetnički rad nastane i iz odmora, dođite provjeriti na prezentaciji u srijedu 3. svibnja. Prigodno, nakon prvomajskog odmora, pridružite na se na jednodnevnoj izložbi kolaža i poslušajte naše kratke, ali velike priče! 

 

fotografija: Luka Pešun

 

Program se provodi uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”. Godišnji program BAZE podržava Zaklada “Kultura nova”.